Yao Ke.Fabriek voor vierkante buizenWat is de prestatiecategorie

vrijgavetijd:2022-08-13 19:12:16 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:586

Kerntips:Yao Ke.,Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor

Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp en koudgewalste pijp naar gelang van de productie.

Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, continugietknuppels en diverse stalen gietstukken van rechte vierkante buizen. Over het algemeen verwijst staal naar het staal in verschillende vierkante buizen. Zeebuisstaal behoort tot ijzermetaal, dat wil zeggen warmtebehandeling technologie. Na de isothermische demping zal qqb vierkante buis meer en betere eigenschappen verkrijgen, en zal qqb vierkante buis worden toegepast in meer velden.

Brinell hardheid (HB) Rockwell hardheid (HRC) en Vickers hardheid (HV) worden vaak gebruikt.

Washington DCIn het algemeen worden chemische en elektrolytische beitels gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitspulling wordt gebruikt voor pijpleidingen, die oxyde schaal roest en oude coatings kunnen verwijderen. Professionele vierkante buizen, rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn veilig, milieuvriendelijk en zuinig! De producten worden uitgevoerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Soms kunnen ze worden gebruikt als opwerking na zandstralen en roest verwijdering. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen.

Ingevoerd in vierkante buis vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, oud merk, mag het niet hoger zijn dan % van de totale levering. De buigingsgraad van qb vierkante pijp mag niet groter zijn dan mm per meter, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan .% van de totale lengte. Galvanized qb square pijp voor laagdrukvloeistof transmissie, met standaard aantal gbt-. Representatieve materialen: QA,Yao Ke.Prijslijst van 6m gegalvaniseerde vierkante pijp, qbqb, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water gas, lucht, olie en verwarming van warm water of stoom, en het doel ervan is beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.


Yao Ke.Fabriek voor vierkante buizenWat is de prestatiecategorie



Het principe van het rechte apparaat is dat een schijf wordt verdeeld in twee zijden om ronde stalen rechte lijnen te klemmen. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, hoge prijs, op-site schikking, eerlijke werking! De r and is één met straal r, en de andere buitenste rand moet twee gelijke diameters zijn met straal R. De diameter van de te richten versterking is D, en de middenafstand tussen hen wordt aangepast aan R + R + D.

Hardheidstest is het gebruik van een harde indrukker om het monsteroppervlak langzaam aan te trekken overeenkomstig de gespecificeerde omstandigheden, en vervolgens de indrukdiepte of grootte te testen om de hardheid van het materiaal te bepalen. Hardheidstest is eenvoudig, snel en eenvoudig te implementeren bij materiaalmechanische eigenschappen. Hardheidstest is niet-lineair en er is een benaderende omzetverhouding tussen de hardheid van het materiaal en de trekkracht. De hardheid van het materiaal kan worden omgezet in trekkracht waarde wat van grote praktische betekenis is.

Speciaal prestatiestaal: A. roestvrij en zuurbestendig staal; b. hittebestendig staal: met inbegrip van oxidatiebestendig staal, hittebestendig staal en air ventiel staal; c. gelegeerd staal voor elektrische verwarming; d. Draag resistent staal; e. lagetemperatuur staal; f. Elektrisch staal.

Afdeling verkoopVoor de structuur: als opstapleiding en brug; pijp voor kade, weg- en bouwstructuur, marien opstapleidingen, enz.

Functionele index analyse van qb vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.


Yao Ke.Fabriek voor vierkante buizenWat is de prestatiecategorie



Het principe van het rechte apparaat is dat een schijf wordt verdeeld in twee zijden om ronde stalen rechte lijnen te klemmen. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, hoge prijs, service, op-site schikking, eerlijke werking! De r and is één met straal r, en de andere buitenste rand moet twee gelijke diameters zijn met straal R. De diameter van de te richten versterking is D, en de middenafstand tussen hen wordt aangepast aan R + R + D.

Totaal kwaliteitsbeheerOnder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding, spiraallassen

Galvaniseerde qb square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt-. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Het oppervlak van valse en inferieure vierkante buizen is gemakkelijk om korsten te produceren. Er zijn twee redenen: het materiaal van valse en inferieure vierkante buizen is ongelijk en er zijn veel onzuiverheden. De geleideapparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten is eenvoudig en gemakkelijk aan staal vast te houden. Deze onzuiverheden zijn gemakkelijk te litteken na het bijten van de rol.

Yao Ke.Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.

speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, met uitzondering van circulaire pijp. Volgens de verschillende dwarsdoorsnede vorm en afmetingen van stalen pijp kan deze worden verdeeld in een viervormige buis met gelijke dikte van de wand (code D), een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Deze speciale-vormige grote-diameter qb vierkante buizen worden op grote schaal gebruikt in verschillende structurele delen, gereedschappen en mechanische delen. Vergeleken met cirkelvormige buizen, speciale-vormige buizen hebben over het algemeen een groot moment van inertie en sectie modulus,Yao Ke.50100 gegalvaniseerde pijp, die het structurele gewicht en staal sterk kunnen verminderen.

Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, auto-chassis, vliegvelden,Yao Ke.Warme zinkvierkante buis, ketelbouw, snelwegen, woningbouw, drukvaten, olieopslagtanks, bruggen, krachtcentrales, zware transportmachines en andere gelaste constructieonderdelen met een hoge belasting, enz. Procesclassificatie: volgens het productieproces worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buizen, koudgetrokken naadloze vierkante buizen, naadloze vierkante buizen en qb vierkante buizen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Zacapa.kgmadviserennieuws
Zacapa.kgmLaatste nieuws