Coronel Oviedo.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOnderhoud moet op tijd zijn

vrijgavetijd:2022-07-29 18:00:51 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:205

Kerntips:Coronel Oviedo., in het algemeenDoor een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine word

in het algemeen

Door een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Coronel Oviedo.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Nieuwe DonaustadVallende buitenlandse zaken en piercing

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Coronel Oviedo.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOnderhoud moet op tijd zijn



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

analyseWiringwijze van droge transformator:

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Coronel Oviedo.Hoeveel is een 250kVA box transformatorOnderhoud moet op tijd zijn



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel,Coronel Oviedo.Video van distributietransformator,Coronel Oviedo.Hoeveel is een 250kVA box transformator,Coronel Oviedo.Transformator voor droog type, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

KwaliteitsaanbevelingAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Coronel Oviedo.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Zacapa.kgmadviserennieuws
Zacapa.kgmLaatste nieuws