Tiru gilapali.Hoe de elektrische transformator te selecterenLage slagvastheid

  • vrijgavetijd:2022-08-16 00:00:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:321
  • Korte omschrijving:

    Tiru gilapali.,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige gelei

Artikel inhoud

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Elektrische transformator-installatie

Tiru gilapali.De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, een intelligente zender en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Mafraq.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Dry type transformator bedrijf


Tiru gilapali.Hoe de elektrische transformator te selecterenLage slagvastheid



Bij inbedrijfstelling:

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

KortingWat is de bedrading van droge transformator?

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden,Tiru gilapali.Hoeveel kost een driefasetransformator?, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.


Tiru gilapali.Hoe de elektrische transformator te selecterenLage slagvastheid



fabrikant van droge transformatoren

Klik om te bekijkenElektrische transformator

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Tiru gilapali.De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,Tiru gilapali.Prijs van de droge transformator 2000 KVA, D Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D,Tiru gilapali.Parameters van olieonderdompelde krachttransformator, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Exploitatie van gesmolten transformator

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

    Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

  • Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

    Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

  • Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

    Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

  • Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

    Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

  • Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

    Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

  • Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

    Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

  • Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

    Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!