Jabalpurworld.kgmGedetailleerde structurele tekening van droge transformatorVoorzorgsmaatregelen voo

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:00:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:307
  • Korte omschrijving:

    Jabalpurworld.kgm, vind eerst het lekkagepuntVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie m

Artikel inhoud
vind eerst het lekkagepunt

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden porselein, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Quesada.kgmVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

WerkbeschrijvingDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand,Jabalpurworld.kgmDroge transformator scb10-100, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Bij relais protection dry-type transformator,Jabalpurworld.kgmGrootte van een droge transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Jabalpurworld.kgmGedetailleerde structurele tekening van droge transformatorVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Prijsfabrikant van droge transformatoren

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%,Jabalpurworld.kgmtransformator voor omzetters, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Jabalpurworld.kgmWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Meester.Laboratorium klein hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik van de productiel

    Meester.Laboratorium klein hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik van de productiel

  • Dallas.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddel

    Dallas.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddel

  • Bazhou.Elektrische schroefliftBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

    Bazhou.Elektrische schroefliftBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

  • Bazhou.Hefplatform voor magazijnenLeverancier informatie

    Bazhou.Hefplatform voor magazijnenLeverancier informatie

  • Bazhou.Lift van het hefplatformPrijs verkoop

    Bazhou.Lift van het hefplatformPrijs verkoop

  • Bazhou.Lift van de mast type aluminiumlegeringVier elementen van aankoopaandacht:

    Bazhou.Lift van de mast type aluminiumlegeringVier elementen van aankoopaandacht:

  • Calais.Volledig zelfrijdende mobiele liftEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de

    Calais.Volledig zelfrijdende mobiele liftEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de

  • Kolarovo.transformator met laagspanningVereisten voor productkwaliteitsplan

    Kolarovo.transformator met laagspanningVereisten voor productkwaliteitsplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!