Nashik.Energievoorziening met variabele frequentiebandenLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijp

  • vrijgavetijd:2022-08-15 20:39:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:129
  • Korte omschrijving:

    Nashik.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Nashik.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer % maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Lokossa.kgmHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,Nashik.De droge transformator is goed., terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Nashik.Energievoorziening met variabele frequentiebandenLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen



Geluidsoplossing van droge transformatoren

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Look van olie van de radiator


Nashik.Energievoorziening met variabele frequentiebandenLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Hoeveel gaat het kosten?Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Volgens de statistieken, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Nashik.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Nashik.Prijs van 1000 KVA-transformator,Nashik.Energievoorziening met variabele frequentiebanden, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Salbrucken.kgmHydraulisch hefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

    Salbrucken.kgmHydraulisch hefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

  • Yuhua.Pure elektrische gebogen armliftRedelijke gids voor lokale investeringen

    Yuhua.Pure elektrische gebogen armliftRedelijke gids voor lokale investeringen

  • Yuhua.Vast hefplatform met schaarEerlijkheid

    Yuhua.Vast hefplatform met schaarEerlijkheid

  • Yuhua.Hefplatform met schaarHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

    Yuhua.Hefplatform met schaarHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

  • Yuhua.10 meter lift van aluminiumlegering3 manieren om u te helpen analyseren

    Yuhua.10 meter lift van aluminiumlegering3 manieren om u te helpen analyseren

  • Hardenbach.4-meter mobiele liftHet product moet hoge kosten hebben;

    Hardenbach.4-meter mobiele liftHet product moet hoge kosten hebben;

  • Fuxin StadKleine binnenliftWat zijn de factoren van werk?

    Fuxin StadKleine binnenliftWat zijn de factoren van werk?

  • ZaanstadNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    ZaanstadNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!