Patna.kgmElektrische transformatorenBroosheidsproblemen en gerelateerde factoren

  • vrijgavetijd:2022-08-15 20:12:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:189
  • Korte omschrijving:

    Patna.kgm, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.Geluid, veroorzaakt kortsluiting.

Artikel inhoud
teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,Patna.kgmTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, zal het grote schade veroorzaken.

Nejo.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt zet je de foto flash aan als het licht is,Patna.kgmtransformator voor elektrische apparatuur, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Patna.kgmElektrische transformatorenBroosheidsproblemen en gerelateerde factoren



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Briljantie aanmakenlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern,Patna.kgmRang van de producenten van boxtransformatoren, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Patna.kgmIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Busgow FreiburgHydraulische hefplatform elektrische liftWat zijn de voordelen in de industrie?

    Busgow FreiburgHydraulische hefplatform elektrische liftWat zijn de voordelen in de industrie?

  • Busgow FreiburgLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOp welke principes moet gelet worden bij d

    Busgow FreiburgLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOp welke principes moet gelet worden bij d

  • Balbriggan.kgmSchaarvork van het type liftSterke groei exportorders

    Balbriggan.kgmSchaarvork van het type liftSterke groei exportorders

  • Stara lubotna.kgmthermometer met olieonderdompelingHoe de impact op het werk te vermijden?

    Stara lubotna.kgmthermometer met olieonderdompelingHoe de impact op het werk te vermijden?

  • SosneeuwbloemKleine mobiele Niuli liftMarktstatus industrie

    SosneeuwbloemKleine mobiele Niuli liftMarktstatus industrie

  • SosneeuwbloemVoertuig met rupsbandGoede macro-economie stuwde de prijzen voor de tweede keer op

    SosneeuwbloemVoertuig met rupsbandGoede macro-economie stuwde de prijzen voor de tweede keer op

  • Denver.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWelke rol speelt het in de branche?

    Denver.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWelke rol speelt het in de branche?

  • XiqingCity in ChinaElektrische liftfabriekToepassing van luchtdruktest:

    XiqingCity in ChinaElektrische liftfabriekToepassing van luchtdruktest:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!