Phumi Veal Sre35kV-olie ondergedompelde transformatorHoe de technologie te verbeteren?

  • vrijgavetijd:2022-08-13 22:25:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:525
  • Korte omschrijving:

    Phumi Veal Sre,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmi

Artikel inhoud

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,Phumi Veal SreHoeveel is een 100 KVA-transformator, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Phumi Veal SreTransformer

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Fushe-Kruje.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Productieproces en stappen van droge transformator


Phumi Veal Sre35kV-olie ondergedompelde transformatorHoe de technologie te verbeteren?



Wiringwijze van droge transformator:

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Aanbiedinglekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Phumi Veal SreParameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Phumi Veal SreTransformer 500 Box type, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Phumi Veal SreDroge transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

    Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

  • Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

    Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

  • Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

    Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

  • Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

    Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

  • Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

    Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

  • Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

    Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

  • lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

    lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

  • lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

    lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!