Baniachang.10kV droge transformator scb12Effectieve methode voor corrosieweerstand:

  • vrijgavetijd:2022-08-13 19:12:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:371
  • Korte omschrijving:

    Baniachang.,Droge transformatorHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Baniachang.Visuele controle voor de controle

Artikel inhoud

Droge transformator

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Baniachang.Visuele controle voor de controle van de transformator

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Baniachang.10kV droge transformator scb12Effectieve methode voor corrosieweerstand:



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,Baniachang.transformator van Amorfe legeringen en met olie ondergedompelde transformator, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

onderhoud van apparatuurII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Baniachang.Markt voor droge transformatoren, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.


Baniachang.10kV droge transformator scb12Effectieve methode voor corrosieweerstand:



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Voorschriften voor installatieVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Baniachang.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Fabriek voor droge transformatoren

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

    Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

  • Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

    Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

  • Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

    Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

  • Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

    Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

  • Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

    Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

  • Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

    Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

  • VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!