Fani.transformator van het aandrijfsysteemLeer je de waarheid te kennen

  • vrijgavetijd:2022-08-13 00:29:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:349
  • Korte omschrijving:

    Fani.,Fani.Lijst van verliesnormen voor droge transformatoren,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde tran

Artikel inhoud
Fani.Lijst van verliesnormen voor droge transformatoren,

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Fani.Controleoor voor omzetters

lekkage van bout- of buisexterne draad

Cobh.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Wiringwijze van droge transformator:

Fabrikant van transformatoren


Fani.transformator van het aandrijfsysteemLeer je de waarheid te kennen



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern,Fani.Temperatuurregelaar voor olieonderdompeling, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Beloof het en hou je aan je belofte.Droge transformator

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Fani.transformator van het aandrijfsysteemLeer je de waarheid te kennen



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Klik om te bekijkenlekkage van zegelolie

Transformer is

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Fani.Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,Fani.Ratificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatoren, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

    Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

  • Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

    Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

  • MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

    MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

  • XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

    XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

  • XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

    XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

  • ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

    ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

  • PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

    PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

  • Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

    Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!