Agdas.Vooruitzichten van de transformatorVitaliteit van de markt

  • vrijgavetijd:2022-08-12 19:07:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:209
  • Korte omschrijving:

    Agdas.,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Wat is de reden vo

Artikel inhoud

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Agdas.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Lakota.Fabriek voor elektrische transformatoren

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Agdas.Vooruitzichten van de transformatorVitaliteit van de markt



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Fout oordeel van de transformator

Onderzoek naar productenVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt,Agdas.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Agdas.Vooruitzichten van de transformatorVitaliteit van de markt



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

hoeVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,Agdas.Prijs van olie ondergedompelde transformator, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Agdas.In het geval van droge transformator-werking,Agdas.Groep bedrading van distributietransformatoren, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

    Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

  • Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

    Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

  • KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

    KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

  • Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

    Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

  • WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

    WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

  • WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

    WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

  • DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

    DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

  • Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

    Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!