Chahar Burj.Transformer 5000KVA prijsAandachtspunten bij voorbewerken

  • vrijgavetijd:2022-08-11 07:14:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:481
  • Korte omschrijving:

    Chahar Burj.,Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenMaatregelen ter bestrijding van

Artikel inhoud

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Chahar Burj.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Fabriek voor droge transformatoren

Arachinovo.kgmDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Chahar Burj.Installatie van schokdemper voor droge transformatoren, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Chahar Burj.Transformer 5000KVA prijsAandachtspunten bij voorbewerken



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, wisselstroom enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Hoeveel kost de transformator?

ProductiekostenDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Chahar Burj.Transformer 5000KVA prijsAandachtspunten bij voorbewerken



Hoeveel kost de transformator?

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Hoe droge transformator te selecteren

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Chahar Burj.Onderhoud van een transformator met olieonderdompeling, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Chahar Burj.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

    Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

  • Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

    Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

  • Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

    Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

  • Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

    Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

  • Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

    Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

  • Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

    Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

  • Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!