Qarah Bagh.Transformator voor droog typeWat is de rol van voordelen?

  • vrijgavetijd:2022-08-11 01:14:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:466
  • Korte omschrijving:

    Qarah Bagh.,Look van olie van gietijzeren delenGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote sc

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Qarah Bagh.Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega; Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Berg HagenVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Qarah Bagh.S-11-type olie ondergedompelde transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Qarah Bagh.Transformator voor droog typeWat is de rol van voordelen?



Look van olie van de radiator

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Hoge waardeDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Qarah Bagh.Lettertype transformator, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,Qarah Bagh.Testelementen van de transformator,

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


Qarah Bagh.Transformator voor droog typeWat is de rol van voordelen?



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

hoeveelGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Losse kernschroef

Qarah Bagh.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

fabrikant van droge transformatoren

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Zacapa.kgmOverige productinformatie
  • Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

    Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

  • MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

    MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

  • Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

    Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

  • SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

    Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

  • Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!